maanantai 10. lokakuuta 2016

Eteinen















Iloista alkanutta viikkoa :).

Päätin esitellä teille vuorostaan kunnolla meidän eteisen :).

Kuvat nyt kertovat enemmän kuin "yksikään" teksti, mutta kerron mistä mä pidän meidän eteisessä ja mitä olen huomannut kaipaavani..

Yleisestikkin ottaen rakastan tilaa. Voiko sanoa "tarvitsen tilaa" - avaruutta!

Meidän eteinen on korkea ja siitä pidän todella paljon!! Lattialaatta ja sen ladonta on myös mieleinen, mutta jos nyt tekisin uudestaan olisi lattia eri värinen! Tässäkin kohtaa täytyy todeta "aikansa kutakin" ;).
Eteisessä on kaksi kaappia, mutta silti kaipaisin pienelle lipastolle tilaa. Tiedätteko semmoisen lipaston johon voit avaimet laittaa kotiin tullessa jne.
Meillä ei tämän eteisen malliin semmoista sovi. Rappusten alla toki olisi tilaa tämmöiselle lipastolle, mutta se ei ole oikea kohta juuri tälle toiveelle.

Olen aika (tai ehkä todella) vaativa! Mutta sekin johtuu siitä kun on asunut kahdesssa omakotitalossa niin sitä on näiden kahdeksan vuoden aikana oppinut hyvin mikä toimii ja mikä ei!
Seuraava talo olisi ehkä "täydellinen" sisätiloiltaan. Tai sitten ei ;). Uskon, että osaisin itse kuitenkin nyt paremmin tehdä alkusuunnitelman ja antaa sen arkkitehdille "nämä haluan ja nämä on pakko olla juurikin näin" ajatuksella :).

Rakastan meidän taloa ja kotia vaikka joitakin asioita siinä muuttaisinkin - meille sopivammaksi!

Tämä eteisen lipasto nyt ei todella ole niin tärkeä vaikka sitä välillä huomaan kaipaavankin ;).

Kylppärit sen sijaan vaihtaisin päittäin! Mutta siihen ei mennä nyt sen enempää - omassa kylppäripostauksessa sitten ;).


Nyt mä lähden happihyppelylle tonne raikkaaseen (kylmään ;) ) säähän!


Iloista viikkoa, pus <3



Tiinamaria



2 kommenttia:

  1. Kateeksi kyllä käy tuo tilavuus teidän eteisessä. Rintamamiestalossa on vähän toista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, jokaisessa on omat hyvät ja huonot puolensa :). Meillä on tilaa ja korkeita tiloja, mutta myös paljon sitä "hukkatilaa". Näissä neliöissä huonelukumäärä voisi olla paljon suurempi. Ei sillä, kyllä me kahdestaan mahdutaan :D.

      Poista